martin-za-slider

Urbi et Orbi et Media Consiliumque

Piše: Martin Koprek, Media Director u Direct Media Zagreb

slajder

Kultura nekonvencionalne komunikacije

Piše: Iva Blažević, Media Planner, Direct Media Zagreb

1

Direct Media Zagreb u vrtiću “Varaždin”

Mališani Dječjeg vrtića „Varaždin“ posadili su sa zaposlenicima Direct Media komunikacije d.o.o. organski vrt začinskog bilja

home-slide-tesla-1

„Doživi Teslu“ na mobitelu!

Izložba u virtualnoj stvarnosti od sada i na mobilnoj aplikaciji

IAB-1

Nagrada IAB Mixx Award!

Na prvoj digital only konferenciji u Srbiji u organizaciji IAB Srbija, Direct Media osvojila je prestižno priznanje IAB MIXX 2016

UEPS nagrada slider

UEPS priznanje!

Direct Media i Fusion Communications su na dodjeli UEPS nagrada u Mixer Houseu osvojili još jedno značajno priznanje za svoj rad

za-slider

Nagrada za NURDOR!

Direct Media čak treću godinu za redom uz Nurdor

Partneri o nama-za-slider

Partneri o nama

Povodom 15 godina Direct Media, naši partneri i klijenti podijelili su svoje utiske o nama

home-slide-02

MREŽA PROFESIONALACA

Regionalna umreženost dvije stotine naših stručnjaka velika je prednost na tržištu. Omogućuje nam da prepoznamo potrebe svojih partnera i da na svakom tržištu ponudimo uslugu iste kvalitete.

home-slide-01

Science + Art

Komunikacijsko planiranje za nas je sofisticiran pristup u kojem su Science i Art neraskidivo povezani.

about-slider-01

PROGRAMATIC, RTB & BIG DATA

Direct Media specijalizirana je za „Programmatic Media Buying“ utemeljen na dubinskoj analizi podataka na svim platformama: display, mobile, društvene mreže, video i nestandardni display formati.

about-slider-03

INSIGHT HUB

Raspolažemo svim licencnim istraživanjima i relevantnim bazama podataka. Stalno razvijamo i vlastite alate i istraživanja.

about-slider-08

INOVACIJA

Donosimo nove trendove. Prvi smo u regiji primijenili augmentativnu realnost, uveli Twitter i Instagram advertising, Programmatic buying i Real Time Bidding (RTB) tehnologije.

about-slider-03-SCR

ODGOVORNOST

Uvijek smo tu da podržimo borbu za bitne stvari koje pridonose društvu i zajednici. Principe odgovornosti uklapamo u svakodnevno poslovanje.

about-slider-02

LIDERI U INDUSTRIJI

Mi smo vodeći medijski sustav u jugoistočnoj Europi koji pruža integrirane komunijacijske, medijske i advertajzing usluge u osam zemalja.

Direct Media Komunikacije Hrvatska

Najveći dio posla kojim se bavimo može se opisati riječju mediji, ali danas je preraslo u komunikacije. Kako se svijet mijenja, tako se put do potrošača mijenja, pa i naš posao. Mi ne stajemo na kompliciranim brojevima i lijepim prezentacijama i bavimo se stvarnim rješavanjem poslovnih problema klijenata na najučinkovitiji, najrelevantniji i najdjelotvorniji mogući način. Kada nas angažirate, vaše oglašavanje postaje učinkovitije, odgovornije, inovativnije i usredotočeno na ostvarivanje ciljeva.

Ponosimo se svojom iznimnom suradnjom s klijentima, toliko da smatramo kako smo produžetak njihove organizacije. Mi smo dio njihovog tima.

Stajalište DMK je jednostavno: možemo poboljšati i učiniti učinkovitijim i efikasnijim bilo koji oblik komunikacije između oglašivača i potrošača.

Ponosni smo na certifikate za kvalitetu ISO 9001 i za društveno odgovorno poslovanje QI SR10.